Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται αποδεκτές για αγορές από όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 30 ημερών από την έκδοση απόδειξης. Η επιστροφή μπορεί να γίνει στο κατάστημά μας ή μέσω courier. 

Παρέλαβα λάθος προϊόν

Σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι λανθασμένο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί γίνεται αντικατάσταση εφόσον υπάρξει έγκριση από το αρμόδιο τμήμα με το επιθυμητό ή επιστρέφεται στο ακέραιο το κόστος της παραγγελίας σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό έπειτα από επικοινωνία μέσω email. Η αποστολή σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την μεταφορική εταιρία όπου είχατε παραλάβει, δεν γίνεται παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος με άλλη εταιρία επιβαρύνοντας με περαιτέρω έξοδα την εταιρία μας πέρα του συμβολαίου με την υπάρχουσα εταιρία.

Το προϊόν δεν είναι αυτό που περίμενα

Σε περίπτωση όπου το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι το σωστό και θέλετε  να το επιστρέψετε χωρίς να φέρει ευθύνη το κατάστημά μας η επιστροφή γίνεται δεκτή και το αντίτιμο που επιστρέφεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι το ποσό του προϊόντος. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και στις δύο περιπτώσεις (παράδοση παραγγελίας & επιστροφή παραγγελίας)

Το προϊόν έφτασε κατεστραμμένο

Σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι προβληματικό (χτυπημένο ή σκισμένο σε κάθε περίπτωση προβληματικό) θα πρέπει να μας σταλεί φωτογραφικό υλικό μέσω email : info@goniasou.gr να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα  και έπειτα εφόσον γίνει δεκτό το αίτημά σας να αντικατασταθεί ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει το ίδιο ή αντίστοιχο προϊόν της αρεσκείας σας να σας επιστραφεί στο ακέραιο το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλει μαζί με τα μεταφορικά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ακυρώσεις

Μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε φάση επεξεργασίας
της έπειτα από άμεση επικοινωνία με το τηλέφωνο 210 4006600

Έχω πληρώσει με κάρτα και θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου

Σε περίπτωση όπου έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας ηλεκτρονικά έχοντας χρησιμοποιήσει ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ και θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά μαζί μας άμεσα είτε μέσω email και θα προβούμε ΑΜΕΣΑ στην ακύρωσή της επιστρέφοντας τα χρήματά σας στην κάρτα σας χωρίς επιβάρυνση. Σε περίπτωση
όπου έχουν προηγηθεί παραπάνω από 24 ώρες έπειτα από την παραγγελία σας και θέλετε να την ακυρώσετε τότε θα πρέπει να μας παραθέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να γίνει η πίστωση χρημάτων στον λογαριασμό σας στο ακέραιο.

Η παραγγελία μου έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί και θέλω να την ακυρώσω.

Σε περίπτωση όπου η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί με το εκάστοτε κούριερ δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.